Italian kielikurssit jatkuvat tänä syksynä uuden opettajan Lucia Vuillermin kanssa. Tarjoamme jäsenillemme kahta eri tasoista keskustelupainotteista italian kurssia, joilla on tarkoitus myös kerrata kielioppia ja muita kielen rakenteita. Pääpaino on kuitenkin keskusteluharjoituksissa. Opetus tapahtuu pienryhmässä syntyperäisen italialaisen opettajan johdolla.

Aloittelijoiden keskustelukurssi pidetään torstaisin 15.9-27.10 (ei 20.10) klo 18.00-19.30, Tuurintuvalla (Tuureporinkatu 14). Tapaamiskertoja on kuusi ja kurssin hinta on 50€.  Kurssi on tarkoitettu italiaa jo jonkin verran opiskelleille, jotka tuntevat kielen perusrakenteet, mutta joista keskustelu italiaksi tuntuu vaikealta. Kurssin keskusteluharjoitukset käsittelevät arkielämän tilanteita ja helpohkoja aiheita. Kurssilla tutustutaan myös uusiin sanontoihin ja syvennetään kieliopin hallintaa.

Edistyneiden keskustelukurssi pidetään torstaisin 3.11-8.12 klo 18.00-19.30, Tuurintuvalla (Tuureporinkatu 14). Tapaamiskertoja on kuusi ja kurssin hinta on 50€. Kurssi on tarkoitettu italian opiskelijoille, jotka pystyvät jo keskustelemaan italiaksi ja käyttämään italiaa sujuvasti arkitilanteissa. Kurssilla laajennetaan sanavarastoa ja harjoitellaan vaikeammista aiheista, kuten uutisista ja yhteiskunnasta, keskustelua.

Ilmoittauduthan mukaan kielikursseille seuran sähköpostiin elokuun loppuun mennessä.